Het verleden komt tot leven bij Batavialand

Batavialand

Prehistorie

Ontdek de geschiedenis met activiteiten en technieken uit de prehistorie!

Kom op 15 en 16 juni met de Nationale Archeologiedagen naar Batavialand en maak kennis met de prehistorie. Bij de activiteit Levende Geschiedenis met Lucia van Prehistory Alive Worldwide worden bij de Flevowand doorlopend activiteiten uit de prehistorie gepresenteerd. Leer hoe mensen vroeger leefden, vuur maakten, touw van vezels maakten en wat zij aten. Kom langs voor een boeiend kijkje in het verleden!

Op zaterdag en zondag kun je ook de activiteit Bushcraft en Vuur maken met Anton van De Vuurboog bezoeken. Maak kennis met bushcraft, leer vuur maken zonder aansteker of lucifers en ontdek de jachtwapens van onze voorouders. Probeer zelf een armbandje van natuurlijke vezels te maken, en neem deel aan de activiteiten en demonstraties. Laat je inspireren door prehistorische technieken en ervaar de verbinding met de natuur!

Bereikbaarheidsinformatie zondag 16 juni
Op zondag 16 juni vindt de Oldtimerdag plaats, waardoor de VOC-garage niet met de auto bereikbaar is. Voor mindervaliden en mensen die iemand willen afzetten bij Batavialand, kunnen de parkeerwachten aangesproken worden. Parkeren is het beste op P1 t/m P5 van Bataviastad, vanwaar je naar het museum kunt lopen. Of kom op zaterdag, of met de fiets.
Meer informatie
  • za. 15 juni 2024
  • zo. 16 juni 2024

11:00 - 17:00 uur

  • Workshop

Praktisch

Prijs:

€ 16,- voor volwassenen, € 8,50 voor kinderen van 4-12 jaar

Locatie

Batavialand
Oostvaardersdijk 01 13
8242 PA Lelystad
Flevoland

Organisator

Batavialand

Logo Batavialand

Volg ons